De pigmentvlekken zijn na een aantal behandelingen verdwenen en weggebleven. Zeer tevreden over dokter De Mari.
7560
Read More
Ik ben behandeld door huidarts Kharfi. Zij is zeer kundig, luistert naar je klacht en denkt met je mee. Ik heb een zeer lage pijngrens en zij heeft meteen een verdovingszalf voorgeschreven om de behandeling zo pijnvrij mogelijk te laten zijn. Ook de dame die de allergietest doet is aardig en neemt even de tijd om alles uit te leggen.
7557
Read More
Een dermatoloog die écht naar je luistert, dat is dokter De Mari!
7555
Read More
Een zeer kundige specialist. Heeft niet alleen belangstelling voor de klachten, maar kan ook heel goed luisteren naar omstandigheden. Is zeer betrokken bij zijn patiënten.
7553
Read More
Frans de Mari is een zeer kundig huidarts. Bovendien heel patiëntgericht en punctueel! Na 35 jaar rondgelopen te hebben met een nagelinfectie en 4 ziekenhuizen verder, die telkens een andere diagnose stelden, was ik binnen 2 weken na juiste diagnose en voorgeschreven en gebruikte zalf, af van mijn infectie die zo lang moest duren na verkeerde diagnoses van andere specialisten. Ik raad daarom een ieder aan die met een dermatologisch probleem zit, dr. de Mari te consulteren!
7551
Read More
Huidarts Fr. de Mari heeft mij een jaar geleden van mijn Psoriasis afgeholpen. Ik ben hem zeer erkentelijk!
I. de Lange
Read More

Ingeborg L.

Parkstad Klinieken is echt een aanrader. Medische behandeling van betrouwbare kwaliteit. Toegewijde Artsen, met vele jaren ervaring !
Dhr. Coolen
Full View Dhr. Coolen

45 jaar

Dank u wel voor de goede behandeling in uw kliniek. Ik ben echt erg blij met het resultaat. Alle lof voor huidarts de Mari !
Ben Verstraeten
Full View Ben Verstraeten

37 jaar