Dichtbij

Parkstad Klinieken is uw kompas bij huidproblemen. Onze dermatologen zijn deskundig, geduldig en toegankelijk. De specialisten van Parkstad Klinieken komen naar de patiënt toe. Wij werken vanuit diverse vestigingen in Amsterdam (Noord, West, Zuid-Oost), Landsmeer, Volendam en Wormerveer.
Voor deskundige dermatologische zorg kunt u daar terecht waar u dat wenst.

Elke huid is uniek

Elke huid is uniek, daarom wordt een behandeling bij Parkstad Klinieken volledig afgestemd op de patiënt. Onze dermatologen Mw. drs. M. Kharfi en Dhr. drs. Fr. de Mari hebben elk meer dan 20 jaar ervaring op hun vakgebied. Samen met hun team van assistenten en huidtherapeuten bieden ze deskundige dermatologische en cosmetische zorg. U mag rekenen op een aandachtig luisterend oor, een heldere diagnose en een kundige behandeling in een prettige en veilige omgeving.

Voor de zorg die uw zorgverzekeraar vergoedt, kunt u bij ons terecht met een verwijzing van de huisarts. Wij hebben geen wachtlijst, u kunt dus snel bij ons terecht. Voor onverzekerde zorg (bijvoorbeeld cosmetische behandelingen) heeft u geen verwijzing nodig en kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Dermatologie

Persoonlijke aandacht en optimale kwaliteit vormen bij het dermatologisch spreekuur de kern. Patiënten kunnen hier terecht met problemen zoals acne, eczeem en wratten. Maar ook allergische aandoeningen, pigmentvlekken en haarproblemen krijgen zorgvuldige en deskundige aandacht. Onze Polikliniek onderscheidt zich van andere praktijken door korte wachttijden en voor iedere patiënt speciaal samengestelde, gepersonaliseerde crèmes en zalven. Deze methode zorgt ervoor dat er doorgaans minder hormonen aan de zalven hoeven worden toegevoegd dan bij standaard zalven het geval is.

De behandelaars van Parkstad Klinieken beschikken over moderne laserapparatuur voor de vakkundige behandeling van overbeharing, ontsierende plekjes of schimmelnagels. Om anderstalige patiënten van dienst te zijn is desgewenst een Arabisch, Frans en Engels sprekende, vrouwelijke arts aanwezig om de behandeling uit te voeren. Parkstad Klinieken zorgt in alle gevallen voor een vriendelijke en kleinschalige setting, met optimale aandacht van ervaren dermatologen.

Chirurgische ingrepen

Veel huisartsen verwijzen patiënten voor kleine chirurgische ingrepen naar de poliklinieken van ziekenhuizen. Dermatologen mw. M. Kharfi en dhr. Fr. de Mari vinden dat deze ingrepen eigenlijk in de eerste lijn thuishoren en niet in het ziekenhuis. Bij Parkstad Klinieken kan daarom iedereen voor deze ingrepen terecht met een verwijsbriefje van de huisarts. Hierbij kunt u denken aan verwijdering van huidtumoren, littekencorrecties of nagelchirurgie.

Deskundige artsen & huidtherapeuten

Voor alle behandelingen geldt dat deze worden uitgevoerd door artsen met veel ervaring. De behandeling vindt plaats in een sfeer van kleinschaligheid en vertrouwen, met maximale aandacht voor de patiënt. Parkstad Klinieken werkt alleen met door BIG geregistreerde huidtherapeuten die aangesloten zijn bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast zijn al onze huidtherapeuten opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de beroepsvereniging NVH. Zo bent u niet alleen verzekerd van een veilige methode, maar ook van een professionele behandelaar.

Veilige behandelingen

Parkstad Klinieken werkt alleen met hoogwaardige medische apparatuur en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers beschikken het over het CE en FDA certificaat. De technologie staat garant voor veilige behandelingen.

zkn_logo

 KP  FDA  BIG Geregistreerd  NVH

Huiselijk geweld en kindermishandeling

Kindermishandeling komt veel voor. Naar schatting worden in ons land jaarlijks 119.000 kinderen het slachtoffer van mishandeling. Kindermishandeling is een bedreiging voor de veiligheid, gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Artsen zijn door hun beroepsmatige contact met kind en ouders in de positie om kindermishandeling te signaleren en aan te pakken. Die verantwoordelijkheid vloeit voort uit de wettelijke en professionele zorgplicht van een arts. Parkstad Klinieken werkt volgens de richtlijnen van de KNMG Meldcode en onderneemt altijd stappen wanneer er een vermoeden van huiselijk geweld of kindermishandeling bestaat.

Afspraken

In veel gevallen kunt u de afspraak voor uw behandeling direct telefonisch maken. Bij sommige behandelingen is een vooronderzoek of voorbereidend gesprek met de arts noodzakelijk. Parkstad Klinieken is vertegenwoordigd op zes locaties. Hier zijn in totaal zestien mensen werkzaam.

Bestuur Parkstad Klinieken

Hr. drs. Fr. de Mari
Bestuursvoorzitter

Hr. B. Niesink
Algemeen bestuurder