Parkstad Klinieken is vooruitstrevend op het gebied van laserbehandelingen bij huidproblemen. Wij beschikken over moderne en geavanceerde laserapparatuur. Lasertherapie wordt toegepast bij:

  • Ongewenste haargroei
  • Beenvaten
  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Wratten
  • Schimmelnagels

Lasertherapie bij ongewenste haargroei

Parkstad Klinieken beschikt over de meest moderne en geavanceerde laserapparatuur voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze apparatuur maakt het mogelijk om zelfs donkere huidtypes en zeer lichte huidtypes (blond of grijs haar) te behandelen. Onze huidtherapeuten zijn ervaren en medische geregistreerde specialisten, die bovendien nauw samenwerken met de dermatologen. U kunt dus rekenen op een deskundige en zorgvuldige behandeling.

Het eerste consult is gratis. Wij vinden het belangrijk u goed te informeren over de behandeling. Tijdens het eerste consult worden uw wensen besproken en informeert de huidtherapeut u over de mogelijkheden. Zo wordt duidelijk welk resultaat u van de behandeling kunt verwachten. Daarnaast wordt een korte proefbehandeling gegeven, zodat u ervaart hoe de laser aanvoelt op uw huid. Laserontharing werkt snel, pijnloos en effectief. Na een aantal behandelingen zult u zien dat de beharing steeds dunner wordt en minder snel terug komt. De behandelduur en het te verwachten effect is afhankelijk van uw huidtype en beharing.

Parkstad Klinieken voert laserbehandelingen bij ongewenste haargroei uit op de volgende locatie:

  • Amsterdam West (Burg. Roellstraat 24-26) – Elite MPX van Cynosure

Parkstad Klinieken beschikt over de krachtige, multifunctionele Elite MPX van Cynosure. Voor de lichte huid werken wij met de Alexandrite laser. Voor de donkere huid werken wij met de Nd Yag laser. Daarnaast kan een geavanceerde combinatie gebruikt worden. Deze technologie maakt het mogelijk om alle huidtypen effectief te behandelen.

De prijzen voor lasertherapie bij ongewenste haargroei vindt u hier. In bepaalde gevallen is een vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk.