Parkstad Klinieken is vooruitstrevend op het gebied van laserbehandelingen bij huidproblemen. Wij beschikken over moderne en geavanceerde laserapparatuur. Lasertherapie wordt toegepast bij:

  • Beenvaten
  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Ongewenste haargroei
  • Wratten

Lasertherapie bij ongewenste haargroei

Parkstad Klinieken beschikt over de meest moderne en geavanceerde laserapparatuur voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze apparatuur maakt het mogelijk om zelfs donkere huidtypes en zeer lichte huidtypes (blond of grijs haar) te behandelen. Onze huidtherapeuten zijn ervaren en medische geregistreerde specialisten, die bovendien nauw samenwerken met de dermatologen. U kunt dus rekenen op een deskundige en zorgvuldige behandeling.

Het eerste consult is gratis. Wij vinden het belangrijk u goed te informeren over de behandeling. Tijdens het eerste consult worden uw wensen besproken en informeert de huidtherapeut u over de mogelijkheden. Zo wordt duidelijk welk resultaat u van de behandeling kunt verwachten. Daarnaast wordt een korte proefbehandeling gegeven, zodat u ervaart hoe de laser aanvoelt op uw huid. Laserontharing werkt snel, pijnloos en effectief. Na een aantal behandelingen zult u zien dat de beharing steeds dunner wordt en minder snel terug komt. De behandelduur en het te verwachten effect is afhankelijk van uw huidtype en beharing.

Parkstad Klinieken voert laserbehandelingen bij ongewenste haargroei uit op de volgende locaties:

  • Amsterdam West (Burg. Roellstraat 24-26) – Alexandrite laser voor de lichte huid, Nd Yag laser voor de donkere huid
  • Amsterdam Zuidoost (Bijlmerdreef 1169) – Combinatielaser (hiermee kunnen nog meer huidtypes effectief worden behandeld)

De prijzen voor lasertherapie bij ongewenste haargroei vindt u hier. In bepaalde gevallen is een vergoeding door uw zorgverzekeraar mogelijk.