Lasertherapie bij schimmelnagels

Schimmel- of kalknagels komen veel voor. Ze zijn in beginsel onschuldig, maar worden vaak als heel vervelend ervaren. Bovendien kunnen schimmelnagels een serieus probleem worden als de aandoening niet wordt behandeld. Schimmelnagels worden meestal behandeld met medicamenten. Een behandeling met medicamenten is echter tijdrovend, schadelijk voor het lichaam en niet altijd effectief. Lasertherapie geeft daarentegen een uitstekend resultaat. Parkstad Klinieken beschikt over de meest moderne en geavanceerde laserapparatuur om uw schimmelnagels te behandelen.

Lees meer over lasertherapie bij schimmelnagels.

Lasertherapie bij ongewenste haargroei

Parkstad Klinieken beschikt over de meest moderne en geavanceerde laserapparatuur voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze apparatuur maakt het mogelijk om zelfs donkere huidtypes en zeer lichte huidtypes (blond of grijs haar) te behandelen. Onze huidtherapeuten zijn ervaren en medische geregistreerde specialisten, die bovendien nauw samenwerken met de dermatologen. U kunt dus rekenen op een deskundige en zorgvuldige behandeling.

Tijdens het eerste consult worden uw wensen besproken en informeert de huidtherapeut u over de mogelijkheden. Zo wordt duidelijk welk resultaat u van de behandeling kunt verwachten. Laserontharing werkt snel, pijnloos en effectief. Na een aantal behandelingen zult u zien dat de beharing steeds dunner wordt en minder snel terug komt. De behandelduur en het te verwachten effect is afhankelijk van uw huidtype en beharing.

In bepaalde gevallen is een vergoeding van uw zorgverzekeraar mogelijk.

De tarieven voor lasertherapie bij ongewenste haargroei vindt u hier.