Lasertherapie bij ongewenste haargroei

Parkstad Klinieken beschikt over de meest moderne en geavanceerde laserapparatuur voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze apparatuur maakt het mogelijk om zelfs donkere huidtypes en zeer lichte huidtypes (blond of grijs haar) te behandelen. Onze huidtherapeuten zijn ervaren en medische geregistreerde specialisten, die bovendien nauw samenwerken met de dermatologen. U kunt dus rekenen op een deskundige en zorgvuldige behandeling.

Tijdens het eerste consult worden uw wensen besproken en informeert de huidtherapeut u over de mogelijkheden. Zo wordt duidelijk welk resultaat u van de behandeling kunt verwachten. Laserontharing werkt snel, pijnloos en effectief. Na een aantal behandelingen zult u zien dat de beharing steeds dunner wordt en minder snel terug komt. De behandelduur en het te verwachten effect is afhankelijk van uw huidtype en beharing.

In bepaalde gevallen is een vergoeding van uw zorgverzekeraar mogelijk.

De tarieven voor lasertherapie bij ongewenste haargroei vindt u hier.

FacturatieAnders dan bij de dermatoloog dient u de factuur van uw consult direct bij de huidtherapeut te verrekenen na afloop van uw bezoek.
Indien u in aanmerking komt voor vergoeding, dient u de betaalde factuur zelf in te dienen bij uw zorgverzekeraar.