Parkstad Klinieken biedt hoogwaardige cosmetische zorg. U kunt bij ons terecht voor:

Botuline Toxine (Botox®)

Botuline Toxine (Botox®) wordt in de neurologie al tijden gebruikt om verhoogde spierspanning of spasticiteit te helpen verminderen. De laatst jaren heeft het vooral aan bekendheid gewonnen door het gebruik voor cosmetische doeleinden. Botox wordt gebruikt om rimpels tegen te gaan, maar kan bijvoorbeeld ook een uitkomst bieden bij overmatig transpireren.

De artsen die werkzaam zijn bij Parkstad Klinieken zijn zeer ervaren met de toepassing van dit middel.

Lees meer over Botuline Toxine (Botox®) behandelingen.

Fillers

Onze dermatologen zijn zeer bedreven in de toepassing van hyaluronzuur fillers. Het beoogde effect van de behandeling is een verbetering van de gezichtscontouren door de vulling van rimpels of plooien, met name in het gezicht. Het resultaat is een minder vermoeide en frissere uitstraling. 

Tijdens het eerste consult met de dermatoloog worden uw wensen besproken en informeert de dermatoloog u zorgvuldig over de mogelijkheden. Er wordt gekeken of een behandeling met hyaluronzuur fillers voor u geschikt is en er wordt duidelijk wat u van de behandeling kunt verwachten. 

Lasertherapie bij schimmelnagels

Schimmel- of kalknagels komen veel voor. Ze zijn in beginsel onschuldig, maar worden vaak als heel vervelend ervaren. Bovendien kunnen schimmelnagels een serieus probleem worden als de aandoening niet wordt behandeld. Schimmelnagels worden meestal behandeld met medicamenten. Een behandeling met medicamenten is echter tijdrovend, schadelijk voor het lichaam en niet altijd effectief. Lasertherapie geeft daarentegen een uitstekend resultaat. Parkstad Klinieken beschikt over de meest moderne en geavanceerde laserapparatuur om uw schimmelnagels te behandelen.

Lees meer over lasertherapie bij schimmelnagels.

Laserontharing

Parkstad Klinieken beschikt over de meest moderne en geavanceerde laserapparatuur voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze apparatuur maakt het mogelijk om zelfs donkere huidtypes en zeer lichte huidtypes (blond of grijs haar) te behandelen. Onze huidtherapeuten zijn ervaren en medische geregistreerde specialisten, die bovendien nauw samenwerken met de dermatologen. U kunt dus rekenen op een deskundige en zorgvuldige behandeling.

Tijdens het eerste consult worden uw wensen besproken en informeert de huidtherapeut u over de mogelijkheden. Zo wordt duidelijk welk resultaat u van de behandeling kunt verwachten. Laserontharing werkt snel, pijnloos en effectief. Na een aantal behandelingen zult u zien dat de beharing steeds dunner wordt en minder snel terug komt. De behandelduur en het te verwachten effect is afhankelijk van uw huidtype en beharing. 

In bepaalde gevallen is een vergoeding van uw zorgverzekeraar mogelijk. 

Moedervlekken

Dematochirurg drs. M. Kharfi staat internationaal bekend om haar precieze chirurgische technieken. Zij werkt bij Parkstad Klinieken en behandelt alle huidproblemen. Zij voert ook moedervlek-verwijderingen uit en doet dit op de meest zorgvuldige manier, waardoor het litteken bijna niet zichtbaar is. Indien u uit cosmetisch oogpunt een moedervlek wilt laten verwijderen, heeft een nauwelijks zichtbaar resultaat natuurlijk de voorkeur. 

Tijdens het eerste consult wordt de moedervlek- of vlekken bekeken door de arts. U wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling, het te verwachten resultaat en de kosten van de operatie.