Nieuwe zorgverzekeraar?

Nieuwe zorgverzekeraar?

Nieuwe zorgverzekeraar? Breng ons op de hoogte!
Heeft u een andere verzekeraar of bent u dit van plan? Vergeet het dan niet door te geven aan onze administratie. Dit voorkomt problemen met de verwerking.
Parkstad klinieken is telefonisch bereikbaar op tel 020-624 98 88 van maandag tot en met vrijdag van 9 – 16 uur.

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht om zich te verzekeren tegen ziektekosten. Zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de kosten van Parkstad Klnieken. De behandelingen in bij Parkstadklinieken vallen echter altijd binnen het verplichte eigen risico, in 2019 is dat € 385,-.

Heeft u zorg nodig die niet onder de basisverzekering valt, bijvoorbeeld voor Huidtherapie bij Parkstad Klinieken, dan kan het zijn dat u een deel van de rekening zelf moet betalen. Dat is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Altijd verwijsbrief nodig voor Dermatologie

U heeft een verwijzing voor specialistische zorg (Dermatologie) nodig als u wilt dat deze wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Deze verwijzing wordt door uw huisarts digitaal naar Parkstad Klinieken verzonden via zorgdomein. Mocht u toch een verwijzing op papier van uw huisarts ontvangen, dan moet u deze meenemen als u voor uw eerste bezoek bij Parkstad Klinieken komt.
In de meeste gevallen krijgt u een verwijsbrief via de huisarts, maar ook andere zorgverleners of specialisten kunnen verwijzer zijn. Heeft u een verwijsbrief voor onverzekerde zorg, dan leidt dit niet automatisch tot een vergoeding.
Een verwijsbrief is een jaar geldig.